top of page

Onze Missie 

De visie, missie en strategie vormen de ruggengraat van DN Leisure. Deze drie componenten vormen een drie-eenheid die terug te vinden is in de gehele werkwijze van DN Leisure en haar team.

Festival DN leisure

Missie

Onze missie is om samen met u als ondernemer de kernkwaliteiten van uw evenement of winkelcentrum te benutten, zodat we samen tot een succesvolle samenwerking komen en uw merk naar een hoger niveau tillen. We streven ernaar om binnen drie jaar een significante rol te spelen in de Nederlandse evenementen- en retailmarkten.

Meisjes op festival

Visie 

In een turbulente sector waarin de vraag naar informatietechnologie stijgt, geloven wij dat het bieden van interactie, kwaliteit, identiteit en trendgevoeligheid de sleutel is tot het creëren van de ultieme vrijetijdsbeleving.

Festival

Strategie 

DN Leisure's strategie is gericht op het opbouwen van samenwerkingen via een modulair systeem. Wij bieden eenvoudige, maar krachtige tools aan die klanten vrij kunnen combineren om onze missie te volbrengen. Beide partijen beslissen in overleg wat nodig is om de doelen te bereiken. Ons team van consultants is nog steeds actief in de evenementenbranche en maakt gebruik van deze tools. Ze zijn op de hoogte van wat er speelt onder bezoekers en vertalen dit naar ondernemers, in combinatie met de laatste trends, om zo tot succes te komen.

bottom of page